Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Clara Ponsatí constata la por del Gobierno: “Estan fent control de pèrdues. Veuen venir la clatellada del TEDH”

|

- Publicitat -

La consellera legítima i eurodiputada Clara Ponsatí ha advertit aquest dimecres que els indults “són una mesura de gràcia que no servirà si no s’elimina tota la repressió relacionada amb el procés”. En una entrevista a Rac 1, l’eurodiputada torna a evidenciar les presses amb les quals s’ha concedit l’indult amb el duríssim clatellot que va suposar l’informe del Consell d’Europa, el qual també demanava el retorn dels exiliats. Per Ponsatí, el Gobierno “estan fent control de pèrdues. Veuen a venir la clatellada del TEDH”, l’organisme on continuarà la lluita dels líders independentistes represaliats.

A més, l’exiliada torna a constatar que Espanya “s’està debilitant” davant les decisions judicials i informes europeus que no donen suport als polítics espanyols. Pel que fa a la qüestió de la seva immunitat, Ponsatí assegura que és “més optimista” donades les últimes circumstàncies.

Et pot interessar  Ponsatí i Graupera presenten Alhora, el partit que el 12-M vol "substituir" els que "han renunciat a fer la independència"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut