Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ciutadans evidencia la seva “por” per una futura castanya a les eleccions i vol formar una coalició amb PP i PSC

|

- Publicitat -

El vicesecretari general de Ciutadans, Carlos Cuadrado, ha anunciat que la seva formació oferirà al PSC i al PP anar en coalició a buscar una altra fórmula electoral similar en les pròximes eleccions catalanes amb l’objectiu de guanyar l’independentisme. A més, ha recalcat que Cs “no ha girat”, sinó que segueix “al centre”, responent així a les reticències expressades per alguns càrrecs ‘populars’ sobre la conveniència de presentar-se junts a Catalunya després de les negociacions del partit taronja amb el Gobierno de Pedro Sánchez.

“Si fóssim una coalició CsPp i PSC guanyaríem les eleccions a Catalunya, està clar. I treballarem amb això”, ha avançat Cuadrado, per afegir que aquesta oferta no és nova i que el seu partit ja la va posar sobre la taula fa mesos però no va obtenir resposta dels socialistes.

Publicitat

En aquest sentit, el també responsable de Finances de Cs ha subratllat que el seu partit està disposat a ser “generós” i que intentarà que els tres partits es presentin “junts”. “Si ens presentem junts guanyaríem a Puigdemont”, ha insistit.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut