Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Ciudadanos utilitza la poca veu que li queda per registrar mocions absurdes contra Puigdemont

|

- Publicitat -

Cs vol que el Parlament engegui una comissió d’investigació sobre els suposats contactes de l’independentisme amb Rússia. El grup encapçalat per Carlos Carrizosa ha registrat una moció que es debatrà al ple de la setmana que ve amb aquesta demanda. “El Parlament creu convenient que la cambra posi en marxa una comissió d’investigació per escatir la veritat dels contactes haguts entre diverses formacions polítiques i el Kremlin”, assenyala la moció. També fa una crida a les formacions polítiques “que han tingut contactes estrets amb el Kremlin i n’han rebut finançament a fer-ho públic”. En aquest mateix text, també es declara que el Consell per la República i l’Assemblea de Representants són “closques buides que no representen ningú”.

La moció considera que organismes com el Consell per la República desautoritzen “qualsevol intent dels seus suposats líders d’arrogar-se la representació dels catalans” i considera “nul·les” totes les accions que emprenguin.

Publicitat

La mateixa iniciativa condemna “l’agressió russa a la sobirania i la integritat territorial d’Ucraïna”. I apunat que el respecte pel Dret Constitucional i el Dret Internacional és “fonamental per abordar qualsevol canvi en la distribució territorial de competències i sobirania”.

Et pot interessar  Zapatero espera que Puigdemont torni "amb totes les garanties" fruit d'una aplicació "efectiva i ràpida" de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut