Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ciudadanos se’n va a Brussel·les a fer el paperina: “Els drets es respecten”

|

- Publicitat -

El partit taronja sembla que no en va tenir prou amb el recent ridícul a Vic, i sembla que en volen dues tasses. Recentment, van posar una carpa davant l’Ajuntament, en protesta a què no els ho hagués permès. Així, va fer-se evident que la Plaça Major estava completament buida, i que el seu acte va passar sense pena ni glòria. De fet, Ciudadanos, que tant ha qualificat l’independentisme de “delinqüents”, va saltar-se la llei en un acte de campanya amb uns tristos resultats.

Aquest cop, Ciudadanos ha fet el ploricó des de Brussel·les on ha lamentat “haver d’anar a Europa per defensar els drets de tots els ciutadans” amb referència a la sentència que imposa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sobre la quota del 25% del castellà a les aules. Els d’Arrimades han presentat una petició al Parlament Europeu amb el lema: “Els drets es respecten”.

Publicitat

No consta que hagin tingut temps de comentar la vulneració de drets que suposa que no atorguessin l’acta d’eurodiputats a Puigdemont i Comín, tampoc que no es respecti el dret a ser atès en català a Catalunya, o bé la brutalitat policial del Primer d’Octubre contra manifestants pacífics. Tampoc sobre que no s’estigui aplicant el 75% d’ensenyament en català que correspondria, però sí pel castellà, que no és una llengua minoritzada.

Carrizosa ha gastat el cinisme de, davant els constants abusos de l’Estat en contra la llengua catalana, sortir a fer el ploricó davant la tribuna europea demanant que “els drets es respecten”. Sembla, per tant, que no s’ha llegit la Carta Europea de les llengües regionals o minoritàries, en la qual hi ha molts drets que afecten el català, que no s’estan respectant i als quals s’oposa.

Et pot interessar  Carrizosa, proclamat el cap de llista de Ciutadans a les eleccions del 12-M després de ser l'únic candidat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut