Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Ciudadanos segueix els passos d’Álvarez de Toledo: retira llaços grocs a la UAB

La formació presenta una denúncia a la Fiscalia per defensar l'episodi provocador del PP de la setmana passada al campus universitari

|

- Publicitat -

Candidats de Ciudadanos a les eleccions generals per Barcelona i diputats de la formació al Parlament han retirat aquest dilluns al matí alguns llaços que estaven penjats a la UAB després que la setmana passada la candidata popular Álvarez de Toledo protagonitzés l’episodi provocador a la universitat.

En declaracions als mitjans, la número cinc de Cs per Barcelona i actual líder de la formació taronja a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha anunciat que el partit ha presentat una querella a la Fiscalia per la tensió viscuda la setmana passada.

Publicitat

Després de la compareixença, el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha començat a arrencar amb unes tisores tots els llaços que s’ha trobat pel camí, seguint els passos dels nacionalistes del PP, a la plaça Cívica de la universitat.

Et pot interessar  Cs s'enfonsa: no arriben a un pacte amb el PP per a concórrer junts al 12-M i Vázquez plega de la secretaria general de Ciutadans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut