Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Ciudadanos assegura que porten “el programa més avançat en matèria de drets LGTBI”

|

- Publicitat -

La diputada de Ciudadanos al Congreso Patrícia Reyes ha afirmat aquest divendres al matí que la formació taronja és la que porta un programa “més avançat” en matèria de drets LGTBI després del boicot a La Pride de Madrid per la seva entesa amb l’extrema dreta. A més, Reyes, ha defensat que són l’únic partit que aposten per “la gestació subrogada” per a “defensar els drets a totes les famílies”.

Entre informes que desmunten la versió de les agressions a membres de Ciudadanos durant la marxa de dissabte passat a Madrid i les denúncies que la formació ha interposat a la Fiscalia, la Responsable de Dones i LTBI del grup ha reivindicat que “Ciudadanos sempre ha participat del dia de l’Orgull” i ha tornat a posar sobre la taula la proposta de la regulació dels ventres de lloguer com a legislació estrella dels nacionalistes.

Publicitat

Amb tot, la diputada ha estat al punt de mira de tota la polèmica aquests últims dies. Després de l’episodi a La Pride, es va filtrar un vídeo a la xarxa on s’evidenciava la intenció que hi havia darrere els líders de la formació taronja: un company de la comitiva gravava un vídeo en directe mentre Reyes feia declaracions dels fets. Enmig del relat, la diputada li ordena: “Corta, corta, que me da la risa”, amb la intenció de poder tornar a repetir les declaracions, això sí, amb un to més seriós.

Sigui com sigui, Ciudadanos segueix amb la versió oficial: “Pretenien defecar-nos a la cara, ens van tirar pixats”, ha explicat Reyes a Espejo Público, el matinal d’Atena3, després que alguns mitjans publiquessin fotografies d’Inés Arrimadas amb un posat provocatiu i dantesc a la manifestació de Madrid.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut