Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Ciudadanos ja admet la seva davallada del 14-F en solitari: “Concorrerem sols a les eleccions”

|

- Publicitat -

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha donat per descartat finalment aquest dilluns que la seva formació concorri a les eleccions de la mà del PP i el PSC, a qui havia ofert aquesta possibilitat aquest estiu. “Hem vist que el PSC vol un tripartit amb ERC i que el PP vol treure dos escons més, i per tant som l’únic partit que liderarem el constitucionalisme i hem adoptat la decisió de concórrer en solitari a les eleccions a Catalunya”. Segons Arrimadas, tant el PP com el PSC “han venut una i altra vegada” els catalans “constitucionalistes” al “separatisme” per “un grapat de vots” i ara “no volen sumar esforços”.

Arrimadas ha advertit aquest dilluns que si els pressupostos generals de l’Estat se sotmetessin a votació tal com estan ara mateix la seva formació “votaria que no”. Ho ha argumentat per les cessions del govern espanyol a les “cacicades nacionalistes” i pel fet que no incorporen les “línies taronja” del seu partit. En tot cas ha afirmat que la seva formació “seguirà treballant” per canviar els comptes. “Si el govern vol el nostre vot favorable haurà de complir amb les nostres línies taronja”, ha dit”, però “cada vegada és menys probable” perquè “la secció radical del govern s’està imposant a la moderada”.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut