Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Ciudadanos i PP, més enfurismats que mai, carreguen contra la taula de diàleg

|

- Publicitat -

El PP i Cs han demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que entregui les actes de la reunió d’ahir dimecres de la taula de diàleg. En una atenció als mitjans aquest dijous, el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha acusat Sánchez d’estar “ocultant el que realment va pactar” amb el president del Govern, Pere Aragonès. Segons els populars, la paraula de Sánchez “no val res” i ha instat els barons socialistes a unir-se a la petició. D’altra banda, la presidenta de Cs, Inés Arrimadas, ha explicat que el partit liberal ha registrat una petició escrita al Congrés exigint les actes i ha opinat que Sánchez “menteix”.

Arrimadas ha dit en roda de premsa a la cambra baixa que les versions de Sánchez i Aragonès no coincidien. “Semblava que havien estat a dues reunions diferents”, ha assegurat, i ha criticat que, a banda de la “infàmia” de la reunió, actuïn amb “opacitat”. A més, Arrimadas ha apuntat que “qui menteix més és Sánchez”. Pel que fa a Montesinos, ha demanat “formalment” les actes i ha titllat la taula “d’humiliació”.

Et pot interessar  El PP exigeix "explicacions immediates" a Sánchez després de la implicació de la seva dona al 'cas Koldo'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut