Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ciudadanos creu que Sánchez cometrà “il·legalitats” en relació als presos polítics per mantenir el suport del republicanisme

Villegas lamenta que Pablo Iglesias sigui "l'enviat" del govern espanyol per negociar els pressupostos amb Junqueras i Puigdemont

|

- Publicitat -
ACN Barcelona .- El secretari general de Cs, José Manuel Villegas, reteu a l’executiu de Pedro Sánchez que l’aprovació dels pressupostos de l’Estat “destinats a tots els espanyols” estiguin en mans “dels que no creuen en el país” i tem que el govern central cedeixi a la petició de gestos que fan des del PDeCAT i ERC en relació als presos per garantir-se el seu suport. En aquest sentit, Villegas veu Sánchez capaç de “cometre il·legalitats i cedir a la pressió dels separatistes per seguir a la Moncloa”. A més, des de la formació taronja lamenten que “l’enviat” del govern espanyol per negociar els comptes amb els líder independentistes, en al·lusió a Junqueras i Puigdemont, sigui el líder de Podem, Pablo Iglesias.
Villegas ha titllat de “drama” la “debilitat” del govern espanyol, que l’aboca, diu, a negociar amb els partits independentistes per poder aprovar els comptes. “No es que ens esperem que Sánchez cedeixi davant les pressions dels separatistes, és que ens ho temem”, ha afirmat el diputat taronja.

Preguntat sobre la possibilitat que Pablo Iglesias i Carles Puigdemont es puguin reunir properament a Waterloo, Villegas ha assegurat que es tractaria de “la continuació del ‘vis a vis’ d’aquesta setmana amb Junqueras” i lamenta justament que sigui Iglesias “l’enviat de Sánchez” per generar consens amb les forces independentistes.

El secretari general de Ciutadans s’ha reunit aquest diumenge amb els portaveus autonòmics del partit per demanar-los que facin arribar aquest missatge a tots els racons d’Espanya.

Et pot interessar  ERC defensa un debat electoral amb Junts i el PSC per "confrontar idees"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut