Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cinc anys amb la “ley mordaza” al peu del canó confirmen la farsa del Gobierno progressista

|

- Publicitat -

Ja fa gairebé 5 anys que el ja llunyà Gobierno del PP de Rajoy va aprovar la llei de seguretat ciutadana coneguda com a “ley mordaza“. Una llei que bona part de l’oposició “lluitava” per derogar-la tan aviat com fos possible, entre ells el PSOE, que malgrat liderar el govern espanyol des de fa dos anys, encara no ha fet res per anul·lar-la. És més, segons el diari El País, avui dia, la llei està sent més utilitzada que mai, després de servir en els primers 75 dies del confinament per proposar més d’un milió de multes.

Per acabar-ho d’adobar, el ministre d’Interior Fernando Grande-Marlaska ja va anunciar que la derogació de la llei no suposarà eliminar l’article més utilitzat en aquest estat d’alarma. La conclusió és que el Gobierno “més progressista de la història” està permetent una llei per la qual havien arribat a presentar un recurs d’inconstitucionalitat, alineada amb les protestes socials que va generar per les retallades en drets humans que suposava.

Publicitat

La xarxa ha criticat l’executiu de Sánchez arran d’aquest article, i alguns diputats del Congrés com Jon Iñarritu també han posat de relleu aquest fet.

Et pot interessar  La fiscalia no veu indicis de delicte en la denúncia contra Begoña Gómez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut