Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Cifuentes, sobre la disputa entre Ayuso i el PP: “És una sensació de déjà-vu molt desagradable”

|

- Publicitat -

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes ha assegurat que l’enfrontament entre la direcció del PP i l’actual presidenta de la regió, Isabel Díaz Ayuso, és “molt dolorós” perquè li fa reviure “episodis dolorosíssims”. “Per a mi és molt dur perquè és una sensació de déjà-vu molt desagradable”, ha dit entrevistada al FAQs de TV3. Cifuentes va dimitir enmig d’un episodi amb pressions internes del PP, una moció de censura de l’oposició presentada contra ella, una investigació oberta per la suposada obtenció fraudulenta d’un màster universitari i, finalment, la difusió d’un vídeo antic del robatori d’una crema cosmètica.

Cifuentes ha relatat que va viure “episodis molt complicats” que “tenien a veure amb seguiment” per part de companys del partit, per la qual cosa dóna veracitat a les denúncies d’Ayuso. “Per desgràcia, al PP hi ha hagut alguns episodis previs que porten a pensar que per part d’algú s’ha produït”, ha afegit, i ha demanat “que s’aclareixi” el cas perquè l’espionatge a dirigents del PP “ja ha ocorregut en alguna ocasió”.

Publicitat

Preguntada per l’anunci del partit que incorporarà les explicacions d’Ayuso sobre el seu germà a l’expedient obert per “concloure’l satisfactòriament”, ho ha atribuït a un intent de reconduir la situació per part de la direcció estatal. L’ara presidenta ha informat que el seu germà va cobrar 55.850 euros més IVA per haver aconseguit mascaretes de la Xina per a un proveïdor de la Comunitat de Madrid. Cifuentes ha recordat que la gestió de l’expedient és en mans del Comitè de Garanties del PP i ha valorat que “és molt qüestionable que pugui ser un tema expedientable”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut