Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Centenars de persones es manifesten pel quart aniversari de l’1-O

|

- Publicitat -

La manifestació en celebració del quart aniversari del Primer d’Octubre s’ha iniciat fa uns minuts. Centenars de persones s’han mobilitzat amb càntics a favor del dret a l’autodeteminació i condemnant la brutalitat policial exercida ara fa quatre anys.

Els manifestants s’han concentrat a l’avinguda Josep Tarradellas responent a una convocatòria dels CDR que s’ha difós a través de les xarxes socials. Un cop s’han posat en marxa han tallat la plaça Francesc Macià i han començat a caminar rere una pancarta amb el lema ‘Ni un pas enrere, independència’.

Publicitat

Els manifestants han enfilat direcció passeig de Gràcia per l’avinguda Diagonal escortats per un dispositiu policial discret amb agents que han anat tallat les cruïlles a mesura que hi arribava la manifestació.

La manifestació ha anat creixent en participació a mesura que s’ha anat movent, amb els participants cridant consignes com ara ‘Ni oblit ni perdó’, ‘Els carrers seran sempre nostres’ o ‘Fora les forces d’ocupació’.

Entre els participants, gent de totes les edats, en el que suposa un més dels actes previstos arreu del país per commemorar el quart aniversari de l’1-O.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut