Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

CatComú titlla Quim Torra de “president a la deriva”

Mena pressiona el Govern perquè "escolti" les demandes del sector del taxi

|

- Publicitat -

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha instat el Govern a “no llençar pilotes fora” amb el conflicte amb el sector del taxi i a “defensar els interessos dels treballadors davant les multinacionals que paguen els impostos a l’estranger”. En roda de premsa aquest dilluns, Mena ha assegurat que després de la tardor calenta “arriba l’hivern calent” i ha acusat el president de la Generalitat, Quim Torra, de fer “deixadesa” de les seves funcions per ser de viatge fora de Catalunya.

Per Mena, Torra ha demostrat un nou “exemple d’incapacitat”, l’ha titllat de “president a la deriva” i ha criticat que no ofereixi “solucions” als principals conflictes socials i polítics del país. Des de Catalunya en Comú han reclamat a l’executiu català “escoltar les demandes dels taxistes” i a treballar per una economia “justa” sense la competència “deslleial” de les multinacionals.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut