Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

Catalunya a l’avantguarda de lluita contra el coronavirus: Salut llança una APP per fer-ne seguiment

L’aplicació estarà operativa al llarg d’aquest dimecres i inclourà les funcions d’activar l’atenció primària i tenir informació sobre l’avanç de l’epidèmia

Avatar
Agències 18/03/2020
Pla mitjà de Joan Guix, secretari de Salut Pública, la consellera de Salut, Alba Vergés, i la secretària Laura Pelay, a la reunió amb tots els Departaments el 26 de febrer de 2020 (hortizontal)

El Departament de Salut posa en marxa una aplicació per fer seguiment de les persones que presentin símptomes compatibles amb els que causa el coronavirus i activar si és necessari l’atenció primària o, per als casos més greus, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’app s’anomena ‘Stop covid 19’ i estarà disponible al llarg d’aquest dimecres. L’aplicació estarà integrada en el Servei Català de la Salut (CatSalut) per relacionar les dades que s’hi entrin amb la informació prèvia del pacient. L’altra funció de l’eina és generar informació per tenir “un major coneixement” sobre com es comporta la pandèmia i com evoluciona de forma local, ha explicat la directora de l’Àrea de Ciutadania, Màrqueting i Innovació del CatSalut, Rosa Romà.