Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Casado diu que Sánchez no vol fer un cara a cara perquè “no pot ocultar que vol avalar un govern amb independentistes”

El líder nacionalista exigeix que el president espanyol digui si indultarà els presos o no

|

- Publicitat -

El líder del PP, Pablo Casado ha reptat al secretari general del PSOE i president del Gobierno, Pedro Sánchez, a un cara a cara amb ell abans de les eleccions del 28 d’abril. En un acte des d’Alacant el popular ha exigit a Sánchez que digui si indultarà els presos, pactarà amb els independentistes o si acceptarà l’autodeterminació a Catalunya. Segons Casado, Sánchez no es vol enfrontar amb ell en un debat televisiu perquè segurament “no pot ocultar que el que vol és avalar un govern amb independentises, ‘batasunos’ i comunistes”. El líder dels populars ha destacat que la seva formació “defensa l’Estat de les autonomies en una espanya unida i cohesionada”.

Pablo Casado ha criticat que des que Pedro Sánchez està a la Moncloa hi ha 60.000 dones més a l’atur, per aquesta raó ha apostat per la reforma laboral i per donar prevalença al conveni d’empresa perquè els treballadors negociïn directament amb les seves empreses.

Et pot interessar  El PP aprovarà al Senat un informe que sosté que l'amnistia és "un cop mortal per a l'Estat constitucional i autonòmic"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut