Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Casado i Arrimadas refermen el seu paper de súbdits acrítics glorificant el rei

|

- Publicitat -

Cada discurs del rei suposa —a més d’una pèrdua de temps escoltant articles de la Constitució que defensen la unitat d’Espanya— una onada de llepaculisme per part de l’espanyolisme més caspós.

Pablo Casado ha coincidit amb Felipe VI que la “fortalesa” de les institucions és “clau” per als reptes de futur de l’Estat. En un missatge a través de Twitter, el líder del PP ha valorat el discurs de Nadal del monarca i ha subratllat que va destacar el “record als espanyols que pateixen la pandèmia i crisi econòmica” i va defensar la Constitució a la qual considera que cal mostrar “reconeixement, respecte i lleialtat”.

Publicitat

La presidenta de Ciutadanos (Cs), Inés Arrimadas, ha compartit “plenament” el discurs “esperançador” de Nadal del rei d’Espanya i ha convidat a fugir del “pessimisme i el conformisme”. Com el monarca, la líder taronja ha admès que Espanya travessa un moment “de grans dificultats” i que té reptes “enormes” al davant. Però també com ell, ha considerat que cal “convertir la cruïlla en una oportunitat” i “guanyar junts el futur”. Alhora, Arrimadas ha repiulat un tuit de la Casa Real en què es destaca la part del discurs en què el monarca afirma que la Constitució és una “biga mestra” de la “convivència democràtica”.

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut