Dissabte, 1 d'octubre de 2022 - Edició 1528
La República

Casado convoca el comitè de direcció del PP, després que centenars de persones demanessin la seva dimissió

El president del PP, convoca la reunió per dilluns amb la crisi oberta amb Ayuso sobre la taula

Agències 20/02/2022
El president del PP, Pablo Casado, en l'acte del Dia de la Constitució al Congrés dels Diputats, el 6 de desembre del 2021

El president del PP, Pablo Casado, ha convocat per a aquest dilluns una reunió del comitè de direcció del partit, segons han informat fons populars, amb la crisi oberta entre el líder popular i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, sobre la taula. La reunió de la direcció del PP se celebrarà un dia després d’una concentració davant de la seu de Génova on centenars de persones han mostrat el seu suport a la presidenta de la Comunitat de Madrid i han demanat les dimissions del líder popular i del secretari general del partit, Teodoro García Egea. El comitè de direcció està format pel president i el secretari general del partit, els portaveus parlamentaris al Congrés i al Senat, i els vicesecretaris de l’executiva.

Casado i Ayuso es van reunir divendres a la seu nacional del partit, al carrer Génova de la capital espanyola. L’entorn d’Ayuso va qualificar la trobada “d’infructuosa”, tot i que la direcció del partit va anunciar que preveu “concloure satisfactòriament” l’expedient obert a la dirigent madrilenya, un cop s’incorpori la informació que ha aportat en relació a l’import cobrat pel seu germà, Tomás Díaz Ayuso, per la compra de mascaretes per al govern regional.