Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Carrizosa, proclamat el cap de llista de Ciutadans a les eleccions del 12-M després de ser l’únic candidat

Afirma que és "el candidat dels catalans que no volen l'amnistia"

|

- Publicitat -

Malgrat estar a tocar de l’extinció, els de Ciutadans no es rendeixen, provant sort una vegada més a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Després d’estar a punt de presentar-se en coalició amb el PPC, els taronges finalment han decidit tirar pel dret, i aquest dijous els afiliats han ratificat Carlos Carrizosa com a candidat de Cs a les eleccions del 12-M.

Carrizosa, doncs, ha estat proclamat oficialment candidat a les eleccions, tot i que era l’única persona que es va presentar a les primàries. En un vídeo a X, Carrizosa ha dit que és “el candidat dels catalans que no volen l’amnistia” i ha aprofitat per carregar contra PP i PSOE, criticant que tant Illa (PSC) com Fernández (PP) hagin estat “designats a dit”. “Creiem en la regeneració democràtica, per això hem fet primàries”, ha justificat el flamant candidat.

Publicitat

El candidat de Cs ha assegurat que els caps de llista del PSC i del PP “no molesten el separatisme” i ha recordat que Sánchez va donar l’amnistia als independentistes “per mantenir-se a la Moncloa”. També que Feijóo “trobava respectable a Puigdemont” a l’hora de negociar la seva investidura. “A Ciutadans hem estat lluitant sempre per defensar els ciutadans de Catalunya i defensar la seva igualtat, enfront de castes d’intocables”, ha expressat.

Et pot interessar  'Alhora' presenta el seu pla de xoc pel català amb sis mesures per fomentar la llengua
Publicitat

Opinió

Minut a Minut