Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Carrizosa fa joc brut amb fets no provats: Acusa Borràs d’aprofitar-se del cas Juvillà

|

- Publicitat -

Carrizosa vol posar entre l’espasa i la paret a Borràs, però no se’n surt gens bé. El diputat de la formació taronja, Carlos Carrizosa, ha fet una piulada carregant contra la presidenta del Parlament: “Ha de ser més interessant ser inhabilitada per desobediència que per trossejar contractes públics”, ha publicat a la plataforma de l’ocell blau amb to despectiu.

El diputat fa joc brut i aprofita el cas Juvillà per poder carregar contra Borràs, per un cas, que avui dia no està jutjat.

Publicitat

D’altra banda, el portaveu de Ciutadans, Nacho Martin, també ha posat cullerada en el tema que ha generat tanta polèmica en les últimes hores. Ha anunciat que portaran a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, davant dels tribunals per “vulnerar el dret de participació política” dels diputats per la proposta d’aturada de la cambra com un moviment de defensa de l’escó del diputat de la CUP Pau Juvillà. “És una situació anòmala que no té comparació enlloc”, sosté.

De fet, aquest matí, en una entrevista a ‘Ràdio 4 i La 2’, Martin Blanco assegura que tota la polèmica tindrà “conseqüències per la salut democràtica de país, el Parlament ha de tenir una dignitat i un prestigi”. En aquest sentit, ha dit que el seu grup anirà a treballar “amb normalitat”, tot i l’aturada de l’activitat parlamentària per la falta de quòrum en les comissions o la seva desconvocatòria.

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut