Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Carrizosa blanqueja sense miraments l’extrema dreta: “Em preocupa més la CUP que VOX”

|

- Publicitat -

El líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dimecres que li preocupa més el paper que pot jugar la CUP la propera legislatura “condicionant” el Govern i l’activitat parlamentària que no pas Vox que serà a l’oposició. En una entrevista al programa ‘Planta Baixa’ de TV3, Carrizosa s’ha mostrat preocupat perquè la CUP pugui “presidir” el Parlament i “manar” al Consell Executiu. “És un signe d’inestabilitat i ho denunciarem públicament. Poden fer iniciatives que no comparteix la major part de la població”, ha apuntat. Carrizosa ha dit que no està preocupat per Vox perquè no condicionarà i que sí que li preocupa el que facin els independentistes i eventualment la CUP.

“No em preocupa el que facin altres partits de l’oposició”, ha apuntat sobre Vox. Des de la formació liberal han evitat posicionar-se sobre Vox i han recordat que Junts tindrà un diputat que “parla de netejar Catalunya d’espanyols”. També ho ha aprofitat per carregar contra Laura Borràs, de la qual ha dit que per la seva posició per entrar al Govern, li preocupa molt més que el candidat de Vox, Ignacio Garriga.

Publicitat

D’altra banda, sobre el fet que el cap de llista del PSC, Salvador Illa, es vulgui presentar a la investidura tot i no tenir els avals, ha dit que es tracta d’una promesa per distanciar-se del que va fer Ciutadans el 2018 i ho ha qualificat de “foc d’artifici polític”.

Ha recordat que Illa no podrà accedir a la investidura perquè no serà escollit pel nou president o presidenta del Parlament després de la ronda de contactes prèvia.

Et pot interessar  La militància de Junts ratifica Comín com a candidat a les eleccions europees del 9-J

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut