Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Carod-Rovira esclata contra les mentides del Ministerio del Interior sobre la comissaria de Via Laietana

|

- Publicitat -

Després que el número 2 del Miniserio del Interior espanyol, Rafael Pérez Ruiz, hagi fet unes polèmiques declaracions sobre la seu de la Policia Nacional a la Via Laietana de Barcelona, les crítiques a la xarxa no s’han fet esperar.

Un dels missatges més contundents ha estat per part de l’exvicepresident de la Generalitat i expresident d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, que ha recordat l’etapa franquista d’aquesta comissaria, i critica durament les paraules de Pérez Ruiz, que assegura que “ha estat un símbol de servei públic des de la qual diverses generacions de policies contribueixen a enfortir la democràcia”. “Per als qui hem passat per aquesta comissaria durant el franquisme, aquestes paraules són un insult i una vergonya per a qualsevol demòcrata”, ha etzibat Carod-Rovira, que també ha evidenciat que l’Espanya suposadament “més progressista de la història”, falsegi la història i blanquegi el franquisme “encara tan viu a Espanya!”.

Publicitat

Et pot interessar  Una vintena d'entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana de Barcelona sigui "només un lloc de memòria"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut