Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Carles Riera té “moltes ganes” que David Fernàndez formi part de la candidatura de la CUP

|

- Publicitat -

El diputat de la CUP Carles Riera ha afirmat que David Fernàndez seria un “excel·lent candidat” i que la formació té moltes ganes que formi part de “l’equip” de cara a les eleccions del 14 de febrer. En una entrevista a ‘Els Matins de TV3’, Riera ha afegit que, com ell, hi ha moltes persones dins la CUP disposades a ocupar el lloc a les llistes que la militància consideri. “No només jo, ni David Fernàndez, moltes persones estem a disposició per ocupar el lloc que la militància decideixi”, ha reblat. Pel que fa a l’absolució del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, l’ha considerat una “bona notícia” però ha avisat que la causa general contra l’independentisme continua vigent.

Riera ha estat crític amb el paper dels Mossos en la “repressió del moviment independentisme” i ha afegit que aquesta repressió no ve de la Guàrdia Civil ni la policia nacional, sinó de la policia catalana. En aquest sentit, ha reclamat al Govern que canviï “radicalment” aquesta política.

Et pot interessar  Cs denuncia la Mesa del Parlament a la fiscalia del TSJC per tramitar la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut