Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Campuzano vol reunir-se urgentment amb Albiol per abordar la crisi de les agressions sexuals a Badalona

El conseller vol presentar al nou alcalde el conveni treballat amb l'anterior govern municipal

|

- Publicitat -

El conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, vol trobar-se urgentment amb el nou alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, per tal d’abordar i tractar la crisi de les agressions sexuals grupals, especialment entre menors d’edat, viscuda a la ciutat, on se n’investiguen com a mínim vuit. Per aquest motiu, ha demanat per carta al nou batlle electe una reunió urgent, segons ha avançat ‘El Periódico’ i han confirmat a l’ACN fonts de l’executiu català.

Campuzano indica en el seu escrit que la trobada servirà per informar del conveni del barri de Sant Roc sobre el qual el seu departament ha treballat amb l’equip de govern municipal que Albiol ha succeït. El conveni és un pla pilot per promoure treballs comunitaris entre joves, molt semblant a altres plans que s’han impulsat en altres indrets de Catalunya.

Publicitat

En el cas de Badalona, alguns dels joves que haurien participat en les agressions pertanyen al barri de Sant Roc, un espai sobre el qual ara les administracions intenten posar el focus per revertir la situació.

Et pot interessar  El Govern aprova l'estratègia per reduir la pobresa infantil a Catalunya i apropar-se més a la mitjana europea
Publicitat

Opinió

Minut a Minut