Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Calvo reitera el seu fanatisme per la monarquia: “Felipe VI està en el present i en el futur de l’estat espanyol”

|

- Publicitat -

La vicepresidenta primera del Gobierno, Carmen Calvo, ha subratllat que el rei Felip VI “està en el present i en el futur” de l’Estat espanyol. Calvo ha afirmat que el monarca està “absolutament disposat a servir el seu país” d’acord amb els canvis per a la “millora” del model constitucional que pugui portar el futur. En una entrevista a ‘TVE’ aquest dilluns al matí i preguntada per una possible reforma de la institució, la vicepresidenta ha assegurat que està “convençuda” que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el mateix Felip VI “tenen posat el rumb a un futur important de la monarquia parlamentària en el nostre país”.

Calvo ha afirmat que l’executiu està “compromès amb la defensa de la Constitució, inclòs l’enfortiment de la monarquia parlamentària”. “Hi ha un futur important a treballar”, ha insistit.

Publicitat

Sobre el discurs de Nadal del monarca, Calvo ha opinat que Felip VI va ser “força clar i tranquil·litzador” i va deixar “absolutament clar que l’ètica està per sobre de tota mena de vincles, inclosos els familiars”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut