Dijous, 13 de maig de 2021 - Edició 1022
La República

Calvo reitera el seu fanatisme per la monarquia: “Felipe VI està en el present i en el futur de l’estat espanyol”

El Gobierno “més progressista” és el més fidel a la monarquia

Avatar
Agències 28/12/2020
La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, aquest 15 de setembre del 2020. (Horitzontal)

La vicepresidenta primera del Gobierno, Carmen Calvo, ha subratllat que el rei Felip VI “està en el present i en el futur” de l’Estat espanyol. Calvo ha afirmat que el monarca està “absolutament disposat a servir el seu país” d’acord amb els canvis per a la “millora” del model constitucional que pugui portar el futur. En una entrevista a ‘TVE’ aquest dilluns al matí i preguntada per una possible reforma de la institució, la vicepresidenta ha assegurat que està “convençuda” que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el mateix Felip VI “tenen posat el rumb a un futur important de la monarquia parlamentària en el nostre país”.

Calvo ha afirmat que l’executiu està “compromès amb la defensa de la Constitució, inclòs l’enfortiment de la monarquia parlamentària”. “Hi ha un futur important a treballar”, ha insistit.

Sobre el discurs de Nadal del monarca, Calvo ha opinat que Felip VI va ser “força clar i tranquil·litzador” i va deixar “absolutament clar que l’ètica està per sobre de tota mena de vincles, inclosos els familiars”.