Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Calvet, sobre la renúncia de Ferrés a favor de Borràs: “Cap sorpresa. Aclareix el que realment es vota a les primàries”

|

- Publicitat -

El candidat a les primàries de JxCat Damià Calvet assegura que no és “cap sorpresa” que Jordi Ferrés hagi renunciat a la seva candidatura per demanar el vot a Laura Borràs. En declaracions a l’ACN, el conseller ha valorat la decisió del ja excandidat a favor de la portaveu a Madrid: “Formava part del guió des que vam saber que es presentava. I aclareix molt el que realment es vota en aquestes primàries”. A més, Calvet subratlla que, si ell cregués que la via presentada per Borràs i Ferrés és la que ha de portar a la independència i a un Govern “fort”, ell no s’hauria presentat: “Jo represento una altra cosa i no deixo les coses a mitges: seguiré el camí de l’1 d’octubre, per fer la independència i governar bé”.

En conversa amb l’ACN, Calvet ha asseverat que manté el seu compromís, i que està disposat a dedicar tot el seu “esforç i dedicació” a fer la independència i a governar “bé”: “És la via per poder disposar d’un país de primera, al servei de la gent. Una via que es basa en els valors, el compromís generacional, la capacitat de gestió i d’entesa, la suma de sensibilitats plurals, no idèntiques”, ha conclòs.

Publicitat

La renúncia de Ferrés deixa Calvet i Borràs com a únics aspirants a les primàries de JxCat. La votació es durà a terme entre aquest divendres a les 20 hores i diumenge a la mateixa hora. El cens electoral es va tancar el 8 de novembre, i per a aquestes votacions és de 5.128 afiliats. El sistema de votació serà completament telemàtic, a través de l’espai de l’afiliat del web junts.cat.

Et pot interessar  Junts "intensifica" la feina "feta" a Ponent, l'Alt Pirineu i Aran amb més de 300 actes durant la campanya per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut