Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Bufa d’Iñarritu a Fernández Díaz per no voler mostrar els “secrets” del seu telèfon mòbil

|

- Publicitat -

El diputat de Bildu al Congreso de los DiputadosJon Iñarritu, ha denunciat irònicament el secretisme que hi ha a l’estat espanyol envers les informacions que tenen les clavegueres, després que el diari El País hagi donat veu a l’exministre d’Interior Jorge Fernández Díaz, que al·lega que no vol ensenyar la informació “molt sensible” del seu telèfon mòbil per impedir que la policia l’analitzi pel cas Kitchen.

Iñarritu ha enviat un missatge tranquil·litzador a l’exministre: “Que no es preocupi, que les parts més sensibles que deixen en evidència les clavegueres de l’estat, com l’operació Catalunya, ja se n’encarrega el magistrat de declarar-les ‘secret d’estat'”, ha etzibat en una piulada el diputat, estranyant-se de l’excusa barata que ha utilitzat Fernández Díaz per “obstaculitzar la investigació”. Tot plegat fa sospitar que, efectivament, l’exministre té molta informació que, en cas de sortir a la llum, confirmaria uns quants escàndols sobre el cas Kitchen i sobre Catalunya.

Publicitat

Et pot interessar  Els 14 jutges a favor del dret a decidir denuncien de nou la policia patriòtica de Villarejo i Pino per la filtració dels seus DNI
Publicitat

Opinió

Minut a Minut