Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Buch es treu el mort de sobre: Interior recorda que és el Gobierno qui té competència sobre manifestacions

|

- Publicitat -

El Departament d’Interior ha recordat que és el Gobierno qui té la competència sobre manifestacions i no les està permetent, prohibint-les totes. Fonts de la conselleria liderada per Miquel Buch han apuntat a l’ACN que les manifestacions no són responsabilitat del departament en aquest moment, sinó que són competència de l’Estat per decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, com a conseqüència de l’estat d’alarma. Les mateixes fonts subratllen que no s’ha rebut resposta a la proposta del Departament d’Interior per poder exercir aquest dret fonamental, també en la present situació de pandèmia.

Els Mossos van impedir dimarts a la tarda diverses manifestacions convocades per la CUP a Barcelona. La diputada Maria Sirvent va criticar el Departament no les autoritzés i Carles Riera ha demanat explicacions al conseller d’Interior.

Publicitat

Al barri de Gràcia, els agents van detenir una noia que, segons la policia, s’havia negat a identificar-se i s’havia resistit activament amb algun cop i fins i tot una escopinada.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut