Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Boye reitera la desesperació per intentar contactar tres dies més tard amb el periodista detingut a Polònia

|

- Publicitat -

Pablo González va ser detingut fa tres dies a Polònia mentre explicava els efectes de la guerra entre Rússia d’Ucraïna. L’excusa de les autoritats poloneses és que “va actuar contra els interessos de l’estat”.

El periodista també és client i defensat de l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, que ha denunciat que González ja fa dies que va ser detingut, i que en aquests moments segueix “incomunicat i en un estat membre de la Unió Europea”, que al seu torn va donant lliçons de democràcia condemnant l’atac de Rússia a Ucraïna. El mateix Boye ha evidenciat aquesta hipocresia d’Europa dient que “així no es pot defensar la democràcia ni es poden donar lliçons a ningú”.

Publicitat

El diari basc NAIZ ha fet un seguiment detallat del cas de González, del qual se n’extreu que en aquests moments es trobaria a la ciutat de Rezszów, prop de la frontera amb Ucraïna. A més, el diari Público també va informar que els familiars del periodista al País Basc van rebre la visita d’agents del CNI abans de la seva detenció a Polònia, un fet que als seus familiars els sembla “surrealista”, ja que González tan sols ha exercit la seva funció de periodista.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut