Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Boye i Puigdemont recorden la guerra bruta del PSOE de Felipe González

|

- Publicitat -

El president exiliat, Carles Puigdemont, i el seu advocat, Gonzalo Boye, han picat l’ullet al PSOE i a la resta de socialistes després que un diari internacional, en aquest cas xilè, s’hagi fet ressò de les tortures d’Intxaurrondo que van succeir mentre Felipe González era al Gobierno. En una piulada, Puigdemont s’ha dirigit directament a Miquel Iceta, Salvador Illa i Pedro Sánchez: “Mireu, a Xile parlen de la guerra bruta del govern del vostre partit”, ha dit.

El president també ho ha aprofitat per fer una advertència als socialistes pel que fa al seu passat fosc, assegurant que “la memòria històrica és molt exigent, i hi ha crims que no s’esborren per més calç viva que hi posis al damunt”. L’article xilè ha explicat les informacions que va revelar el diari Público sobre el cas de les tortures a Mikel Zabalza, del qual han sortit a la llum unes gravacions que confirmen que les tortures van desembocar en l’assassinat del jove el 1985.

Publicitat


 

Et pot interessar  Puigdemont demana "arromangar-se" davant dels "senyals d'alarma" del català: "La llengua se'ns pot quedar a les mans"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut