Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

Boye, davant l’anunci de la censura dels mitjans de Borrell: “Ens està quedant una democràcia que fa por”

|

- Publicitat -

L’Alt Representant de la UE per Afers Exteriors, Josep Borrell, ha anunciat que proposarà la creació d’un nou mecanisme per sancionar els mitjans que emetin informacions falses. Borrell ha dit que aquest mecanisme formarà part d’un nou paquet d’eines en el que la CE està treballant per tal de “reforçar” la seva capacitat d’actuació.

Publicitat

Una decisió que torna a posar sobre la taula el debat sobre la llibertat de premsa des que Rússia va començar l’atac a Ucraïna. En aquest sentit, l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, ha tirat d’ironia per definir la decisió que ha anunciat Borrell. “Censura selectiva a gust de Borrell? Ens està quedant una democràcia que fa por…”, ha etzibat l’advocat en una piulada, ja que tot apunta que la UE pretén informar del que ells creguin convenient a tota la població. Amb aquesta crítica, Boye també evidencia la hipocresia dels actors de la UE davant la crisi de guerra actual. “Però continuem aplaudint-los”, ha avisat.

Et pot interessar  La UE inicia un curs polític marcat per les eleccions a l'Eurocambra i amb la guerra d'Ucraïna com a teló de fons
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió