Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Bou veu Junqueras com “una persona honesta” mentre que arremet contra Puigdemont per “covard”

El candidat que podria protagonitzar la sortida dels populars del consistori barceloní ha confirmat que pactaria amb la ultradreta de Vox a la capital catalana

|

- Publicitat -

El popular Josep Bou creu que “el responsable últim” que Junqueras i els presos polítics pateixin la situació de presó preventiva és del “covard” del president Puigdemont per haver marxat a l’exili. El que es presentava com a candidat fent gala dels seus “vuit cognoms catalans” mentre cantava ‘El noi de la mare’ ha assegurat que els jutges veuen “risc de fuga” per culpa de la marxa d’una part del govern legítim alhora que ha afirmat que Junqueras “és una persona honesta” i d'”una sola peça”.

La polèmica oberta per les declaracions del president d’ERC a ‘Le Figaró’ ha fet reaccionar a bona part de l’unionisme. Encara que el president Puigdemont hagi assegurat que donarà les explicacions després de les sentències, tant la premsa unionista com líders constitucionalistes han aprofitat per arremetre contra el dirigent a l’exili. A més, el líder que, segons algunes enquestes, podria protagonitzar la sortida dels populars del consistori barceloní, ha confirmat que pactarà amb la ultradreta de Vox si és necessari.

Publicitat

Tot i això, havent encetat la campanya preelectoral, Bou, en una entrevista a la Ràdio SER, també ha parlat sobre aspectes de la ciutat, com la lluita dels taxis. El que va agafar el relleu d’Alberto Fernández Díaz ha afirmat que “calen hores i hores de negociació” per resoldre el conflicte mentre que ha subratllat que “els taxis s’han de modernitzar”.

 

Et pot interessar  Zapatero espera que Puigdemont torni "amb totes les garanties" fruit d'una aplicació "efectiva i ràpida" de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut