Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Bou, alcaldable del PP a Barcelona: “No hi ha cap partit que m’ompli”

El candidat popular que posa el 'caganer' vol deixar clar que coneix què passa a Catalunya

|

- Publicitat -

En un acte dels populars, Pablo Casado s’hi va acostar i li va demanar ajuda: “Va ser molt humil”. Així és com Josep Bou explica que va decidir fer el pas i presentar-se com a candidat del PP per a les municipals de Barcelona d’aquest maig. Tot i això, assegura que no hi ha cap partit que l’ompli ni el representi. “Una mica d’aquí, i una mica d’allà”. El galant dels vuit cognoms catalans ha aclarit que els va reivindicar “perquè els catalans sàpiguen que entenc què és Catalunya” sense voler excloure’n la resta, diu.

La seva candidatura s’ha enlairat entre emocions i polèmiques. Si bé és l’home del PP que apel·la a la catalanitat, el seu nom ha quedat tacat després que ‘Tot Barcelona’ publiqués que el candidat va ser militant de la formació falangista de Fuerza Nueva el 1978. Tot i això, l’alcaldable sap que tindrà complicat governar la capital després de la fragmentació de l’escenari polític post-electoral i ja té al cap poder pactar amb Valls. “Tot el meu respecte per a Valls”, ha dit Bou, “tot i que ha girat més cap a l’esquerra”, ha afegit. L’empresari és optimista i creu que queda un “espai moderat” per omplir en el ventall del centre dreta: “L’ocuparà el PP i Vox” -si és que l’extrema dreta acaba decidint fer el pas a Barcelona-.

Publicitat

L’expresident de l’associació d’Empresaris de Catalunya ha explicat en una entrevista al Més 324 que té el telèfon preparat “per trucar al PP si surt un nou cas de corrupció”. Bou ha admès que “s’han de canviar coses que no m’agraden”. De moment, “el sou pels de casa”, acabar amb el top manta i la inseguretat a la ciutat i construir habitatge públic són les tres premisses del discurs de l’alcaldable del PP que posa el ‘caganer’.

Et pot interessar  El PPC allarga la mà a Junts per "entendre's" en l'impost de successions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut