Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Bou renega de la lluita antifranquista de Barcelona

"El populisme d'esquerres sempre recórrer al comodí de Franco per tapar la seva pèssima gestió, ha afegit

|

- Publicitat -
El candidat del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha acusat l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, d'”estigmatitzar i assenyalar” la Policia Nacional amb el faristol que recorda les tortures en època franquista a la comissaria de Via Laietana. En un comunicat, Bou ha remarcat que aquesta comissaria ja ha rebut “atacs per part de separatistes radicals els últims anys”. “El populisme d’esquerres sempre recórrer al comodí de Franco per tapar la seva pèssima gestió, però haurien d’entendre que la majoria de gent està farta de mirar el passat”, ha apuntat Bou .També ha lamentat que Colau estigui dedicant-se a retirar “símbols de la democràcia”, com els noms de l’Avinguda Príncep d’Astúries o la plaça Joan Carles I.
Al seu parer, del que toca parlar ara és dels reptes de futur, com la falta de seguretat, ha dit, l’habitatge, la creació d’ocupació, els manters i les ocupacions il·legals, a més de “superar el desastre del procés independentista”.

També ha aprofitat per criticar que en quatre anys Colau no hagi tingut temps per dedicar un carrer a Juan Miguel Gervilla, policia municipal assassinat per ETA l’any 2000, proposta aprovada però encara pendent. “Per a Colau la llista de carrers es una eina electoralista i ideològica, cal que sigui més plural i no una eina revisionista”, ha conclòs.

Sobre el canvi concret de l’avinguda Príncep d’Astúries, ha opinat que el fa a poques setmanes de les eleccions per complaure els “separatistes”, ja que augura pactes amb ERC. Segons Bou, l’única modificació que s’hauria d’haver fet és canviar el nom de príncep per princesa.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut