Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Bosch vincula l’aprovació dels pressupostos catalans amb l’obertura de dotze delegacions exteriors més

El conseller d'Exteriors anuncia que s'habilitarà un espai al costat del Tribunal Suprem per acollir personalitats internacionals

|

- Publicitat -

El conseller d’Acció exterior, Alfred Bosch, es posa les mans al cap quan sent a parlar de la campanya d”España real’ promoguda pel Gobierno: “Però què es pensen?”, diu. “Ni ells s’ho creuen”, afegeix. El conseller està convençut que s’ha d’explicar “la veritat i només la veritat” durant el judici de l’1-O i és per això que l’equip d’exteriors està agendant trobades per països europeus com Londres, País, Roma, Brussel·les, Ginebra, Berlín i més endavant Estats Units. Bosch considera que “és inadmissible” la situació que s’està vivint a Catalunya i “tothom l’ha de conèixer”.

Publicitat

Ara bé, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Bosch ha anunciat que, si s’aproven els pressupostos i amb gairebé 70 milions per la conselleria, acabarà de culminar el procés d’obertura de dotze delegacions d’exteriors més. Nou d’elles ja tenen responsable i tres més estan en procés.

Respecte al judici de l’1-O i a la negativa del Tribunal Suprem a l’assistència d’observadors internacionals, Bosch ha assegurat que s’habilitarà el centre cultural Blanquerna per totes aquelles personalitats interessades a seguir el judici.

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió