Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Bosch farà el seu primer viatge com a conseller a Brussel·les

ACN Barcelona .- El nou conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, farà a Brussel·les el seu primer viatge a l’estranger, segons ha pogut saber l’ACN. Bosch marxarà […]

Redacció
Redacció 27/11/2018
Pla mitjà del conseller d'Acció Exterior, Alfred Bosch, mentre atén els mitjans de comunicació a les portes de Lledoners. Imatge del 26 de novembre del 2018. (Horitzontal)
ACN Barcelona .- El nou conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, farà a Brussel·les el seu primer viatge a l’estranger, segons ha pogut saber l’ACN. Bosch marxarà a la capital europea després del seu primer consell executiu aquest dimarts i hi serà fins dimecres, per quan ha convocat una reunió amb tots els nous delegats a l’exterior, la primera des que va assumir el càrrec. A més, el conseller té previst mantenir trobades amb eurodiputats de la Plataforma Diàleg UE-Catalunya i inclourà a l’agenda altres reunions, entre les quals hi hauria una cita amb l’expresident Carles Puigdemont. A més, està previst que dimecres faci una roda de premsa a la seu de la Delegació del Govern davant de la Unió Europea, on es trobarà amb la delegada Meritxell Serret.

Relacionats