Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Bosch diu que amb Maragall es mantindrà el rebuig a la llista unitària: “ERC ja va deixar clara la seva decisió”

ERC deixa clar que diu no a la llista unitària ACN Barcelona .- El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, afirma que amb Ernest Maragall es mantindrà el […]

Avatar
Agències 23/09/2018
Ernest Maragall parla amb Alfred Bosch, durant la Conferència Nacional d'ERC, a La Farga de l'Hospitalet, el 30 de juny de 2018/ Bernat Vilaró

ERC deixa clar que diu no a la llista unitària

ACN Barcelona .- El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, afirma que amb Ernest Maragall es mantindrà el rebuig a la llista unitària perquè el partit ja va “deixar clara” la seva posició en una conferència nacional i una ponència política que va ser votada per una majoria “aclaparadora”. “Nosaltres el que no farem és abandonar l’esquera del tot a Ada Colau”, ha reblat en una entrevista a ‘La Vanguardia’. En aquest sentit, creu que la seva etapa política a Madrid “correspon al passat” i que Europa “li agrada molt”. Amb tot, es posa a disposició del partit i reitera que encara “no hi ha cap decisió presa”. Amb el seu pas al costat, Bosch assegura que poden aspirar a governar la ciutat de Barcelona perquè l’actual govern és “molt millorable”.

Maragall millorarà el resultat de Bosch ?

De donar suport a la investidura d’Ada Colau, Bosch diu que han anat evolucionant a una “oposició més ferma”. “La desil·lusió i decepció que hem viscut nosaltres crec que l’ha viscut molta gent”, ha reblat.

Per Bosch, Maragall representa “la millor etapa de l’Ajuntament”, que va associada al cognom Maragall. “Millora les expectatives que jo podia plantejar i ajuda a tenir més possibilitats, a créixer i ser més plurals”, ha insistit.

D’aquesta manera, circumscriu el seu pas al costat a una decisió personal i vol deixar clar que ningú d’ERC “en cap moment ha pensat que fos un mal candidat”, sinó que “n’hi ha un de millor”. “Vam arribar a la conclusió que era positiva per la ciutat perquè podem tenir un alcalde republicà”, ha sentenciat.

Davant d’això, Bosch assegura que hi ha moments a la vida en què “per responsabilitat” és necessari prendre decisions que van “més enllà dels anhels personals”.