Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

Bosch afirma que hi ha un “altíssim interès” pel procés a Europa

El conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, ha afirmat que ha percebut un “altíssim interès” pel conflicte polític entre Catalunya i l’Estat espanyol en la gira europea que ha fet des […]

Avatar
Agències 27/03/2019
Imatge del conseller Bosch durant la reunió que ha mantingut amb representants de la societat civil italiana a la delegació del Govern a Roma. Imatge del 27 de març del 2019. (horitzontal)

El conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch, ha afirmat que ha percebut un “altíssim interès” pel conflicte polític entre Catalunya i l’Estat espanyol en la gira europea que ha fet des que va començar el judici de l’1-O. També creu que a Europa hi ha ganes d’impedir un “error històric” com, segons ell, seria una sentència condemnatòria. Ho ha dit en declaracions als mitjans de comunicació a la delegació del Govern a Roma, després de reunir-se amb personalitats de la societat civil italiana impulsors d’un manifest en contra de l’empresonament de polítics catalans que, segons Bosch, ja compta amb “més de 700” suports. El conseller també ha assegurat que s’ha reunit amb representants dels “principals partits de l’arc parlamentari” italià, inclosos els dos de govern.

 

Relacionats