Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Borrell esborra un irresponsable tuit en plena crisi d’Ucraïna i la xarxa el caça

|

- Publicitat -

El govern rus ha criticat a través de Twitter una piulada de l’alt representant de la Política Exterior de la Unió Europea, Josep Borrell, en què “celebra el dany fet per Brussel·les a negocis a estats membres”. Borrell ha fet un fil de quatre piulades en què explica les sancions que la Unió Europea tira endavant contra Rússia pel reconeixement de la independència dels territoris ucraïnesos de Donetsk i Lugansk. La quarta de les piulades és la que ha causat la polèmica. Borrell explica que, a partir d’ara, els sancionats, membres de la Duma russa i individus i entitats no podran “comprar a Milà, anar de festa a Saint Tropez o comprar diamants a Amberes”. La piulada ha estat esborrada poc després.

Publicitat

Malgrat tot, nombroses captures de pantalla recullen l’entrada a la popular xarxa social. Una d’elles és la que fa l’eurodiputat i ex president de la Generalitat Carles Puigdemont, que ha advertit que en un moment “crític com aquest”, en què “el risc d’un conflicte bèl·lic d’envergadura és alt”, calen dirigents “responsables, seriosos i prudents”. I ha afegit: “Just el contrari del que és Josep Borrell. La UE té un problema greu. Borrell hauria de plegar, benvolguda presidenta Von der Leyen”.

Et pot interessar  La fiscalia recorre la decisió de la Secció de Vacances sobre el recurs de Puigdemont contra l'ordre de detenció a Espanya
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió