Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Borràs visita el represaliat Dani Gallardo a la presó d’Alcalá-Meco

|

- Publicitat -

El noi madrileny de vint-i-tres anys que va entrar en presó preventiva durant les protestes postsentència del procés a Madrid, Dani Gallardo, ha rebut la visita aquest dimarts de la diputada de JxCat al Congrés, Laura Borràs, i també del diputat Francesc Dalmases, que en sortir de la presó d’Alcalá-Meco, han denunciat, un cop més, la injustícia que viuen tots els represaliats per sortir al carrer a defensar els seus drets. “Gallardo va ser detingut per defensar una amiga de policies que reprimien manifestants en solidaritat contra la sentència el 14-O”, explica Dalmases a Twitter, i afegeix que el primer que els ha fet quan han entrat a visitar-lo és solidaritzar-se amb el president Quim Torra.

Per la seva banda, Borràs ha fet una crida des del seu compte de Twitter a escriure cartes a Dani Gallardo: “Les cartes li són vida”. La diputada assegura que han estat “testimonis de tantíssima dignitat i tantíssima injustícia que es repeteix”, i que Gallardo ha compartit una de les seves cançons, ja que també és raper.

Publicitat

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut