Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Borràs, sobre el “diàleg” d’Iceta per resoldre el conflicte: “No t’ho creus ni tu, Miquel”

|

- Publicitat -

La candidata de Junts a les eleccions catalanes, Laura Borràs, ha replicat al nou ministre de Política Territorial, Miquel Iceta, qüestionant que el conflicte català pugui resoldre’s a través del diàleg i sense confrontació: “No t’ho creus ni tu, Miquel”.

En un míting a Tortosa, en el qual també ha participat l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, ha utilitzat la mateixa fórmula que li va etzibar el candidat del PSC, Salvador Illa, sobre el seu projecte de la Declaració Unilateral d’Independència: “Laura, no t’ho creus ni tu”.

Publicitat

Borràs ha recordat que aquest dimecres li ha preguntat a Iceta al Congrés com resoldrà “tots els incompliments” de l’Estat amb Catalunya, assegurant que la seva resposta ha estat previsible.

“M’ha respost que ells demanen diàleg i que no podem seguir amb la confrontació. Ells, que la generen. I que amb diàleg i sense confrontació això es resoldrà. Això no t’ho creus ni tu, Miquel”, ha exclamat.

Per a Borràs, tot seguirà igual “i res canviarà” perquè, al seu parer, el canvi real passa per la independència de Catalunya, i per això ha defensat la necessitat de plantar cara a l’Estat.

Rull

L’exconseller Josep Rull també ha intervingut de forma telemàtica al míting des d’una estació de servei, perquè viatjava de tornada a la presó de Lledoners, on ha de passar la nit en virtut del tercer grau penitenciari.

“No volem passar pàgina de l’1-O, és l’inici de moltes coses. Junts té el repte principal de guanyar la independència de Catalunya. Davant resignació o llibertat, hem escollit llibertat”, ha exclamat.

Et pot interessar  Lluís Puig demana a Junts repetir a les llistes del 12-M per “poder tornar a trepitjar el Parlament”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut