Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Borràs sobre declarar al Suprem: “Aquest és el camí més democràtic que ha trobat l’estat per acabar amb els independentistes”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha assegurat aquest dijous que la citació del TS perquè vagi a declarar el pròxim dia 14 busca “complicar” una possible candidatura a la Generalitat “de forma evident”.

Borràs s’ha expressat així en una entrevista a “las Mañanas de RNE“, on no ha aclarit si optarà a la presidència: “Jo mai he ambicionat una carrera política”, ha sostingut.

Publicitat

Amb tot, creu que la providència del jutge Eduardo de Porres, que l’ha citat en qualitat d’investigada per les presumptes irregularitats en l’adjudicació de 18 contractes de la Institució de les Lletres Catalanes a un amic quan estava al front d’aquesta, persegueix un objectiu: “que la vol complicar és evident, segur i manifest”, ha asseverat la portaveu de JxCat, que ha denunciat les “irregularitats” que, per ella, existeixen entorn de la seva citació. “He de defensar que no vaig matar a en Kennedy?”, s’ha preguntat.

Per la diputada, aquest és el “camí que ha trobat l’Estat espanyol” per “acabar amb els independentistes quan no pot” fer-ho de “forma democràtica”. “No tinc res a témer després del que vam veure al judici de l’1-O?”, ha lamentat.

 

Et pot interessar  SCC entra a fer campanya i demana al Suprem que investigui Puigdemont per blanqueig de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut