Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Borràs reitera la seva innocència i la no dimissió: “Seguir representant el Parlament és la millor manera de “prestigiar” la institució

|

- Publicitat -

La presidenta de Junts i presidenta del Parlament, Laura Borràs denuncia totes les acusacions i retira la seva innocència. En el Congrés Nacional de Junts ha denunciat els sis anys de presó i 21 d’inhabilitació que li reclama la fiscalia per un suposat i presumpte delicte de prevaricació quan estava al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC): “No aturaran la meva feina al capdavant del Parlament perquè aquesta és manera de prestigiar la institució”, exclama Borràs contundent.

Així mateix, denuncia que tot plegat és una causa política articulada per l’Estat amb la voluntat de tenir “agenollat i atemorit” l’independentisme. Borràs ha rebut un càlid aplaudiment de la militància i les paraules de suport del secretari general, Jordi Turull, que afirma que ningú “la deixarà caure”.

Publicitat

Turull admet que darrerament s’escolta i s’escriu molt aquesta expressió, però avisa que qui vulgui acabar amb Borràs tindrà molta feina i insta la militància a “posar-se al davant” perquè això no sigui possible. Borràs ha agraït el suport i aplaudeix l’empatia de Junts davant el que considera una “injustícia”.

Durant el seu discurs, però, Borràs ha volgut llançar un missatge d’optimisme “en mig de la grisor, les pressions i la repressió”. La presidenta diu que Junts té la missió de poder generar una “espurna d’esperança”.

Et pot interessar  ERC proposa formalment un cara a cara presencial entre Aragonès i Puigdemont "on sigui"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut