Divendres, 5 de juny de 2020 - Edició 680
La República

Borràs presenta una queixa a Meritxell Batet després que se li negués protecció davant la manifestació de Jusapol

La portaveu de JxCat i la seva cap de premsa van ser perseguides i insultades per policies i guàrdies civils

Redacció
Redacció 04/03/2020
La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, intervenint al ple d'investidura el 4 de gener del 2020 (horitzontal)

La portaveu parlamentària de JxCat, Laura Borràs, ha presentat una queixa a la presidenta del Congreso, Meritxell Batet, perquè aquest dimarts se li va negar la protecció que havia sol·licitat per poder sortir de la Cámara Baja davant la manifestació que policies i guàrdies civils de Jusapol estaven organitzant al seu voltant.

Borràs ha remès un escrit a Batet on relata que aquest dimarts tant la seva cap de premsa com ella van ser perseguides i insultades per policies i guàrdies civils convocats per Jusapol al voltant del Congreso per protestar contra la decisió del Gobierno de vetar la seva iniciativa Legislativa Popular per l’equiparació salarial entre els diferents cossos de seguretat.

La diputada critica, en primer lloc, que es permetés a policies i guàrdies civils manifestar-se davant del Congreso i que es van saltar el cordó de seguretat davant la “passivitat” dels seus companys policies. I denuncia, a més, que malgrat que van sol·licitar ajuda dels serveis de seguretat de la Cámara Baja, se’ls hi va denegar. “Per què necessiten protecció, si són policies?”, van respondre.

Relacionats