Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Borràs pica l’ullet a Rufián per no posar d’exemple el seu cas de persecució policial

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congreso, Laura Borràs, ha fet una sutil picada d’ullet al portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, després que aquest avisés al Gobierno que l’informe del 8-M de la Guàrdia Civil “és clar que és fals, al igual que el dels joves d’Altsasu, el del 20 de setembre o el de l’1-O” enumerant així diversos casos que han estat pura persecució policial i judicial a unes idees que el “deep state” no comparteix.

Rufián ha compartit aquest intervenció al seu perfil de Twitter, on també ha recordat que ja van avisar a l’esquerra espanyola que “el lleó s’acabaria menjant als cristians”, i es posa les mans al cap que ara el Gobierno posi per davant aquest informe quan “a la normalitat anormal en la qual vivim, moren torturadors feixistes amb les medalles posades”.

Publicitat

Laura Borràs ha contestat el tuit de Rufián recordant-li que s’ha oblidat del seu cas. “També el pots afegir a la llista”, ha reblat la diputada.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut