Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Borràs no té por de les amenaces de la JEC: “Defensarem el Parlament”

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha rebut oficialment a través de burofax la notificació de la Junta Electoral Central (JEC) que li dona 5 dies hàbils per retirar l’escó al secretari tercer de la Mesa i diputat de la CUP, Pau Juvillà. A més, l’òrgan electoral avisa Borràs de “conseqüències jurídiques” si no ho fa. Així doncs, el termini que ha donat la JEC s’acaba divendres que ve, segons fonts del Parlament. Aquest dijous ERC, Junts i CUP van enviar un comunicat conjunt reivindicant el dictamen aprovat al ple del Parlament que defensa mantenir l’escó de Juvillà fins que hi hagi una sentència ferma.

Finalment, divendres al vespre la presidenta de la cambra catalana va trencar el silenci, recordant l’amenaça de la JEC si no inhabilita Juvillà, i la posició de Borràs és clara: “Em remeto a l’acord aprovat al Ple per una àmplia majoria: Defensar el Parlament”

Publicitat

Et pot interessar  El Govern creu que la Moncloa actua per "interessos electorals" en portar al TC la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut