Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Borràs: “No hi serem per reeditar els Pactes de la Moncloa, però sí per coordinar la lluita contra el covid-19”

|

- Publicitat -

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, s’ha mostrat oberta a participar en una reunió transversal per afrontar la crisi del coronavirus però “no per reeditar els Pactes de la Moncloa”. “Fa una crida a partits, presidents autonòmics i agents socials i allà ens trobarà per escoltar i per proposar. Però no es confongui, hi serem per coordinar la lluita contra la covid-19, no per reeditar els Pactes de la Moncloa”, ha dit Borràs a Pedro Sánchez. La portaveu de JxCat ha avisat que “un mal desconfinament pot ser el preludi d’un nou i pitjor confinament” i ha demanat al govern espanyol que actuï amb “responsabilitat” i sense “pressa”.

“No decreti cap desconfinament sense planificar amb rigor una estratègia sanitària sòlida, amb un diagnòstic previ i amb tests massius per a la població”, ha alertat Borràs en un vídeo, ja que la diputada ha seguit el ple de pròrroga de l’estat d’alarma a distància.

Publicitat

Borràs també ha demanat “prudència” i “descentralització” i ha criticat que Sánchez no hagi escoltat les peticions de Quim Torra. La diputada ha dit que és temps per fer “autocrítica” i “rectificar”. “Temem que decretin el confinament aviat i pitjor”, ha advertit.

Et pot interessar  Turull dona esperança i afirma que si Puigdemont "fa el pas", Junts "facilitarà que la candidatura vagi més enllà del partit"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut