Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Borràs ironitza amb la “democràcia perfecta” d’Espanya després de rebre informació sobre el seu cas per la premsa

|

- Publicitat -

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha lamentat haver-se assabentat de l’estat dels seus assumptes judicials “una vegada més” per la premsa. Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi tancat la investigació contra ella i altres persones per possible malversació de fons públics, prevaricació, frau administratiu i falsedat en document mercantil a la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Borràs ha indicat a Twitter: “Una vegada més, de fet, com sempre, he tingut abans la informació pels periodistes que pels meus advocats. Tot molt de ‘democràcia perfecta’: anar-se carregant drets un rere l’altre. A punt per un judici just…”.

La causa investiga suposats contractes irregulars quan Borràs dirigia la ILC del 2013 al 2017. Segons el TSJC, la presidenta de la cambra catalana hauria adjudicat indirectament i de forma arbitrària a un conegut seu 18 contractes per més de 300.000 euros relacionats amb la web de la institució.

Publicitat

Et pot interessar  Borràs defensa "l'actitud ferma" de Junts en la llei d'amnistia i acusa ERC de "no voler molestar els socialistes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut