Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Borràs, sobre les injúries d’Arrimadas i Álvarez de Toledo: “Segons qui insulta, surt de franc”

"Titllar-me de supramacisme és molt greu", ha sentenciat la representant de JxCAT

|

- Publicitat -

La veu de la candidatura de JxCAT al Congreso, Laura Borràs, denuncia els insults constants que les caps de files de l’unionisme nacionalista propaguen a tort i a dret. “Supremacista”, “xenòfobs” i “colpistes” són els insults i les greus desqualificacions que bona part dels polítics de jxCAT i ERC han d’escoltar, i en aquests últims debats -com en el d’aquest dimecres a TV3- s’han presenciat en diverses ocasions. Els menyspreus i les injúries d’Arrimadas i Álvarez de Toledo van ser constants, i Borràs creu que “la llei no és igual per a tots” perquè “segons qui insulta, surt de franc”, ha sentenciat l’exconsellera de Cultura.

“Quin colpisme més innovador!”, ha sentenciat la política en una entrevista a RAC1, referint-se a una de les moltes calúmnies que Ciudadanos i PP difamen constantment. Una de les més parlades, quan Rivera va dir “nazi” a Torra al debat de RTVE. “Titllar de supramacisme, és molt greu”, ha afegit. A més, la candidata lamenta que quan es denuncien aquestes difamacions queden en no-res.

Publicitat

Borràs ha repetit les jugades que protagonitzaran al Congreso, i les famoses “línies vermelles”: “Són les nostres conviccions”. Exigir el final de la repressió i el dret a l’autodeterminació estaran sobre la taula, perquè Borràs ha afirmat que “som demòcrates abans que independentistes”. A més, l’exconsellera de Cultura ha recordat que el mandat de l’1-O “no es va poder fer efectiu perquè les persones que el van dur a terme són a la presó o a l’exili”.

 

Et pot interessar  Junqueras retreu a Puigdemont que Junts trenqués amb el Govern: "La unitat es predica no abandonant governs"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut