Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Borràs exigeix a Illa que es desmarqui de la campanya que el presenta com la vacuna contra l’independentisme

|

- Publicitat -

Tot i que aparentment es tracta d’una campanya no oficial la circulació en xarxes d’un cartell amb el lema ‘Salvador Illa. La vacuna contra” i un llaç groc dibuixat al costat està aixecant polseguera. Molta gent de l’òrbita socialista l’està compartint a les xarxes i el vermell del fons del cartell és el mateix que utilitza el PSC.

La reacció no s’ha fet esperar. Molts independentistes titllen la campanya de miserable. La consideren insultant perquè tracta l’independentisme com una malaltia i pensen també que Illa pretén autoerigir-se com el salvador que com a ministre de Sanitat ha portat la vacuna contra la pandèmia, banalitzant la covid-19. Altres comparen el fons de la campanya amb aquelles ignominioses declaracions de Josep Borrell quan parlava de desinfectar Catalunya.

Publicitat

La presidenciable de Junts, Laura Borràs, ha escrit aquest tuit demanant al cap de llista socialista que es desmarqui d’aquesta campanya. “És ingnominiosa, antidemocràtica i estigmatitza milions de persones. I parlaven de reconciliació? Deixin de banalitzar una malaltia que ha causat milers de morts!”

Et pot interessar  Illa s'obre a pactar amb totes les forces després del 12-M, des d'independentistes al PP, i només veta l'ultradreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut