Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Borràs diu que si no fos per la Constitució Joan Carles I estaria imputat per “les targetes black reals”

|

- Publicitat -

La portaveu parlamentària de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha assenyalat aquest dimarts que el rei emèrit, Joan Carles I, si no fos per la inviolabilitat que li atorga la Constitució estaria imputat per “les targetes black reals”.

“Queda clar que si no fos per la inviolabilitat constitucional, els reis emèrits estarien imputats”, ha escrit Borràs en el seu compte de Twitter que ha recollit Europa Press, després de conèixer la decisió de la Fiscalia Anticorrupció d’investigar Joan Carles de Borbó, la reina Sofia i diversos dels seus familiars per l’ús de targetes de crèdit opaques.

Publicitat

Ara bé, segons informa ‘elDiario.es’, les despeses d’aquestes targetes corresponen als anys 2016, 2017 i 2018, és a dir, són posteriors a l’abdicació del rei Joan Carles i al fet que, per tant, perdés la seva protecció constitucional.

No obstant això, la independentista catalana critica que la Carta Magna del 1978 protegeixi “delinqüents” que s’ha d’anomenar “presumptes” i, no obstant això, permeti empresonar governs “legítims i democràtics”, en al·lusió als líders independentistes condemnats per l’organització del referèndum de l’1 d’octubre del 2017. “Quina Constitució més estupenda!”, exclama.

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut